Tudnivalók

Szeretném, ha a galériában található képek irányadóak lennének abban, hogy milyen jellegű képeket, beállításokat szeretnétek majd a saját fotózásotokon. Természetesen nyitott vagyok az új ötletekre, sőt magam is folyton újításokon töröm a fejem. A blogomon illete a facebookon megtekinthetitek a friss munkáimat, érdemes ott is szétnézni!

Fotózásra jelentkezéskor mondjátok el kéréseiteket, kérdezzetek bátran, hogy mindannyian felkészültek legyünk, és megvalósulhassanak az elképzelések.

Én az egyszerű, letisztult stílus híve vagyok, amibe alkalom adtán néhány jópofa kellék is belefér. Nekem is vannak kellékeim, de mindenkit bíztatnék arra, hogy hozzon magával mindent, amit csak gondol. Mindenki más, és ez így van jól.

Most következzen néhány olyan dolog, amit fontosnak érzek a gyerekek fotózásánál.

Azt javaslom, hogy a fotózás időpontját igazítsuk a gyerekek napirendjéhez! Több éves tapasztalattal mondhatom, hogy a legalkalmasabbak a délelőtti órák. Még a nagyobbak is kifáradnak a nap végére, és ilyenkor nehezebb velük a fotózás. 

Az lenne a kérésem, hogy mielőtt megérkeztek hozzám, az életkoruknak megfelelően mondjátok el a gyerekeknek, hogy fotózásra jöttök. Én igyekszem a minél oldottabb légkör biztosítására, de fontos, hogy nagyjából tudják "mi vár" rájuk.
Ha ügyesek a fotózáskor, akkor nyugodtan ígérjetek nekik egy kis meglepit. Ilyenkor ér a megvesztegetés, az a célunk, hogy minél felszabadultabb, vidámabb legyen a kis alany.

Amennyiben megoldható, abban a ruhában érkezzetek, amiben rögtön kezdhetjük is a fotózást. Általában a gyerekek nem szeretik a sok öltözést. 

Ami pedig nagyon-nagyon fontos: amikor eljöttök hozzám, a család, a gyerek legyen a legfontosabb! Engedjétek meg Magatoknak, hogy ez a 2 óra Rólatok szóljon! Ha bármilyen okból feszültek vagytok, azt a gyerekek rögtön megérzik. Nálam minden gyerek királylány vagy királyfi. :o)