Magamról

Kilenc éve írtam le ezt a mondatot, de egy szaván sem módosítanék, ma is pontosan így érzek.

Az anyaság első tagadhatatlan jele az egyre növekvő pocak. Egy kismama mindig eszembe juttatja a boldog, várakozással teli hónapokat. Örülök, hogy gyermekeim meg tudják nézni, milyen is voltam akkor,amikor még minden pillanatunk közös volt.

Mióta megszülettek gyermekeim tudom, mennyire gyorsan repül az idő. Az egyik pillanatban még finom, illatos csöppségek, akiket még megfogni is félünk, annyira törékenyek. Aztán kitárul eléjük a világ, másznak, felállnak, majd hamarosan megteszik az első lépéseket. Mindez gyorsan, alig egy év alatt történik.

Ezek megismételhetetlen pillanatok, vissza nem térő idők, azonban egy-egy jól sikerült fénykép segít abban, hogy felidézzük őket. Ebben szeretnék segíteni a képeimmel. Három gyermek édesanyjaként tapasztaltan bánok a picurkákkal, a dacos kicsikkel és a nagyobbakkal is

Igyekszem folyamatosan újabb és újabb ötletekkel, kellékekkel színesíteni a munkámat. Terméktervező mérnökként az alkotás külön öröm számomra, így számos kellékemet magam készítettem és készítem. Virgart design név alatt a facebookon követhetitek ezen munkáimat is.

Biró Virág